Очите ти
бяха
моят свят.
Всеки засечен поглед
от контакта ни с очи
е по-интимен от думите, които сме си казали...
Познавала ли съм те преди,
защото сякаш
небето се свлече,
паднаха звезди,
И погледът не ми се свали от твойте очи!
Търсейки
любовта в тях,
други такива не ще намеря
И не ще се влюбя в тях!
Не.
И
не искам
светът ми
друг да е!
© Въображение Всички права запазени