Разговор с брат ми – живее в Холандия
за България
коя е нашата, коя е вашата
общ разговор – така въобще
Разбираме – друга е нашата, непозната и няма я в пресата
на изкуствата и философията
на диалога, проникновеността
Такава беше моята – ми казва
На мутрите, на чалгата не я познавам - за нея само чувам и съм чел
© Зоя Христова Всички права запазени