Имам си аз братовчедка,
една малка кокетка.
Добра, умна и красива,
тя е и много талантлива.
Усмивката ù щом е на лицето,
в миг сгрява ми се сърцето.
Тази малка сладурана,
порасне ли голяма,
ще стане истинска мадама.
Вили се тя нарича
и аз много я обичам!
© Илия Левков Всички права запазени