На светлина животът щедър
даде ми светоглед ведър -
моята девойка чудна
утешава ме в пътека трудна.
И тя живота ми осмисля,
кога съм тъжен - за нея мисля.
И когато последната граница премина -
тя пак ще е моята любима.
© Георги Всички права запазени
Браво! Поздрав и хубав ден!