1.08.2016 г., 18:51 ч.

Моята девойка 2 

  Поезия » Любовна
325 0 1

На лятното слънце светлината

стопля ми душата -

моята девойка нежна

стопява тъга безнадеждна.

 

И макар да е далеко

чувствам се чудесно, леко

и усмивката и златна

носи ми хармония приятна.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??