Моята Клетва!!!
Заклевам те!
Преди да си отида!
Научи се да обичаш!!!
Заклевам те!
Да си щастлива
и от себе си
да не се отричаш!!!
Заклевам те!
Да бъдеш смела,
независимо до къде
си се довела!!!
В името на Светлината!
В името на добротата и живота!
Заклех те!!!
© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Всички права запазени