15.08.2016 г., 17:25 ч.

Моята любима 

  Поезия » Любовна
274 0 2

Волно към теб летя -

моя чудна мечта

и роза в бял цвят -

най-хубава си в цял свят.

 

Роза в китен рай -

как ми липсваш ти узнай,

че ти си тъй незабравима,

че ти си моята любима.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??