Ти беше нещо свято, нещо скромно.
Нещо прекрасно, но всъщност опасно.
Моята радост и моята слабост.
Мойта малка сълза във нощта
С теб се почувствах жена.
В теб открих радостта.
Нима за теб била съм малка,
дете, което не познава любовта?
Дете бях, когато ме срещна
И влюбих се в теб, във страстта
повече от всеки предишен, обичах те.
Ти беше моята мечта.
© Яна Всички права запазени