29.10.2013 г., 9:08 ч.  

Моята ръка 

  Поезия » Любовна
695 0 16

        

           Ето! Подадох ти я - моята ръка,

          извинявай, все още е студена,

          изстина през тези години самота,

          здрависвана от отлитащото време!

 

          Подавам я - поеми я, ако искаш,

          заедно ще се стоплим двама,

          а думите - те ще са излишни,

          ако се гледаме в очите само.

 

          Те ще си говорят вместо нас,

          ще се любят, ще се сливат,

                                            ще тревожат,

          нищо друго не искам аз,

          освен да си ми близка,

                                               ако можеш.

 

          Подавам ти ръка - човешко е,

                                     когато помъдряваш 

          да подкрепиш до себе си приятел

                                                             знаен -

          ако не искаш - отблъсни я,

                                                  но внимавай,

          опора не е дадена ръка под наем

                                           или дори назаем!

          

 

 

 

 

 

© Валентин Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??