***
Не ща да бъда копче
в бутафорното устройство
на света.
Да ме ослепява снопче
лазер
вместо дневна светлина.
И някой неграмотен палец
да сложи подпис вместо мен.
Ядец!
Не ща да съм последен ден!
© Вероника Митева Всички права запазени