Мраморът е влюбен... Вече!
След "Мраморът е жаден... Още!"дойде ред и за втората - последна част!
Желая Ви приятна вечер! Бъдете здрави...!!!
http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=127888
„Пристъпвам бяла в таен свят,
полюшван нежно в мъжките ръце"...
Притвори очи, любима, притвори очи,
позволи ми днеска да те имам...
Нека съвестта ти гузна, нека не гълчи,
нека не гълчи, че те обичам!...
Люлка ще направя здрава - люлка от ръце,
тежките ръце ще те люлеят!...
Мраморът е жаден... Още... В мраморно сърце
двете ни сърца любов ще влеят...
Като бързокрила птица - Времето лети
и споменът за нас ще залинее...
Мраморът е влюбен... Вече!... С мраморни сълзи
песните ни влюбено ще пее...
© АГОП КАСПАРЯН Всички права запазени