Мразя те
Мразя те заради нежните ти устни,
които ме разтапят цяла.
Мразя те заради целувките ти вкусни,
които ме потапят във омая.
Мразя те заради блясъка в очите,
който подчинява ме безгрешно.
Мразя те заради сълзите,
грейнали в очите ми от смях.
Мразя те, но не, не е така.
Силно те обичам, безпощадно.
Обичам твоята силна ръка,
която ме прегръща топло, жадно.
© Тонка Стефанова Всички права запазени