Вазов и Ботев в училище да отпаднат -
за това Мукаддес Налбант настоява!
Българската чест и слава ще пропаднат,
ако Орешарски родното не отстоява!
А той няма да го стори - тъй изглежда,
изчезна всякаква светлина, надежда!
Българино, ти тази държава защити,
инак всичко българско Бог да го прости!
http://www.gledaigo.com/шок-новата-зам.-министърка-определила/
© Георги Всички права запазени
Седни на рязаната карабина,
спокойно ще има място и още трима!
``````````
Влизам в тон! Чакам критици на фронта