МУЛБЪ
Гуспожу/гуспудини увъжаими,
нъ мен ми викат Джориту Пирфектното!
Защоту чистим както ний си знаими,
ма сичку праим супиро пирфектно...
Ни нъ и срам дори и в туълетнъ
дъ бръкним – па каквоту си нъмерими
и чистими – дукату просту светни!
Та посли дажи ний нъ ней съ зверими!
Госпожо/гуспудини, можим дажи
дъ въ убслужим секак и утсякъди.
Ма първу значи треба дъ въ мажим
и посли дългу чистими въ яката...
Накрая можи във вълутъ секаква
дъ нъ плътити - ама цифра яка!!!
Чи то за кво живей тугаз чувекъ,
аку не бръкни яко у къймака...?
06/07/2010
© Георги Ванчев Всички права запазени