Мутри пак на власт са.
Душмани и те на нас са.
Събуди се, племе, от чалга опростяло!
В море от безразличие си се самозаляло.
Към благоденствието ти ще си замине влака.
Недей бездейства и плака,
а гласувай за алтернатива,
махни я тая сган крадлива.
Докато дете бездомно на улицата плаче,
живеят си нашите безгрижно като Начев.
А че народът ще умре -
тях и това не може да ги спре.
© Георги Всички права запазени