МУЗИКА
По тялото ти ще пробягам с пръсти
като по нежните клавиши на пиано
и тонове на музика възкръснала
във ритъм ще потрепват по плътта ни...
Ще проследя извивките ти в мрака,
ще се отдам на трепета ти дивен
и - сляти във едно - с теб ще дочакаме
мига блажен на пълното ни сливане...
© Георги Ванчев Всички права запазени