3.02.2008 г., 10:47 ч.

''Музикален рай'' 

  Поезия » Любовна
720 0 1

                                     ''Музикален рай'' 

 

                              Има свят за един и за двама,
                              стига  да не е изпълнен с измама.
                              Хайде да го кажем, но и да го
                              покажем на света и то - точно сега.  
                              Този свят си има даже и име.
 

                          
                              Музикален рай е мястото,

                              което е твърде близо до сърцето.
                              Музикален рай е там,

                              където купонът няма край,

                              но само, ако не си сам.
                              Музикален рай е мястото,

                              което много хора желаят да посетят,
                              затова аз сега им давам шанс

                              да могат да го направят.
                              Там ще съм аз, ще ви чакам,

                              за да ви помогна така,
                              че всички хора като вас

                             мечтата да си осъществят.
                             Ще ви помогна, за да сте до мен,

                             поне една част от някой ден.
                             И ще съм там, в този свят,

                             наречен музикален рай,

                             за да сме заедно до край -
                             в музикален рай.

 

                             Има много видове измама -
                             жалка, малка или пък голяма.
                             За предпочитане или за най-добре,
                             според мене е тази, която

                             аз самият измислих и нарекох -
                             измама от сърце, тя е най-добре
.

© Кою Коев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря за поканата, мило момче! Не веднъж съм била в "музикалния рай". Любопитна съм да видя твоя
    Поздравления за стиха! Продължавай да пишеш и да развиваш таланта си!
Предложения
: ??:??