Място за двама - как хубаво звучи,
но дали не е измама
и дали има място без лъжи.
В спокойно, тихо кътче,
без да има кой да ни безпокои -
само ние двама
на място, изплетено в мечти.
Прекрасни хоризонти,
приказни места
на вълшебно място
на края на света.
~~*~~
© Катерина Лулф Всички права запазени
Звучи мелодично, като песен.