18.09.2024 г., 7:52 ч.

Мъдрост 

  Поезия
24 0 0

/

 

Като орехът древен сред друм разлюлян;

Като сянка от есен на север в компаса.

Като шепот смирен, като струна в сърца.

Като кротка целебна дума в душата.

 

В.Н.Л.

© Капка Роса Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??