22.05.2013 г., 9:08 ч.

Мъжка обич 

  Поезия » Любовна
739 1 10

"Той дали ме обича... или само ме иска..."
Захвърли тази мисъл на пода сега...
като дреха, която душата притиска:
щом копнее те мъж - ти се чувстваш жена.

Той събужда очакване тъй необятно;
да те пие до дъно, да си лудо море...
и вълните от плам да го теглят обратно,
към изгубени в страстна игра светове...

да намери в очите ти цяла вселена,
да се лута в мечти, чувства в теб да стаи -
уловен от житейските свои дилеми,
мъжка обич в сърцето за теб да роди.

 

ekstasis

© Михаил Цветански Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??