Моренце, питиенце и мезенце,
и нещо, ако качи се на борда...
Такова, с бюст голем и със краченце
достойно за врата на Лорда...
Е, не едно да е, не ща пиратка!
Мис Дупе сакам аз на мойта лодка!...
И в този миг усетих "нежна" хватка -
Оцъклих се... жената, уж, е кротка,
а гледа ме, тъй както лъв, пържола...
- Събуди ме, кретен с халюцинации,
говориш пак на глас... Мик Дупе... гола?...
Бе, как ще я "обслужиш"... след кастрация?...
До там не стигна, милата, добра е!
Разминах се единствено с ритник...
Но днес единствено мечтая
за още лед... по сещай се, намиг...
22.07.2023.
© Георги Каменов Всички права запазени