С грижи и без грижи,
и така и вака,
мъжът си се движи
със четири знака.
Като дете:
не може и не знае.
Като младеж:
може, но не знае.
Като зрял:
и може, и знае!
На възраст:
знае, но вече не може...
Това живот ли е, Боже?!
© Никола Апостолов Всички права запазени
Радвам се, че съм ви развеселил и съм създал настроение!
Поздрави от мен и хубав ден!!