Краченце, дупенце... готово!
Мъжът докрай се е предал...
Няма нужда и от слово,
той е котка във чувал...
Чувалът е от хитринките
на пола нежен и уж, слаб -
Но такива са жените,
това го вижда даже сляп...
Но такива сме мъжете -
Първични в техните... ръце...
Хванат ли ни за... ушите...
сме като във тиган рибе...
Ех, капан сте, мои мили,
но пък колко сладко хващате...
Нямали жените сили?
А защо мъже похапвате?...
Но да съм котка във чувал
щом съм ваш, си ми харесва -
Чал от мене (или, мял)
и да съм в минюто ви, е екстра :0))
14.06.2022
© Георги Каменов Всички права запазени