Мъжът и жената - интимно -
лежат на матрака по гръб.
Жената си мисли за филми -
за дивеч си мисли мъжът.
Жената прегръща - фонтани,
Венеция... Рим... Холивуд!
Мъжът си мечтае - глигани
и много голям паламуд!
И двамата гледат - накриво!
- Свърши ли? - пита я той.
А тя, под чаршафа се скрива:
- Супер си! Ти си герой!
И циркът - така продължава,
но идва удобен момент:
Жената е в чужда държава -
и спи до галантен левент!
Мъжът пък засича девойка
в тъмния, гъст храсталак.
Спретва си истинска тройка!
С колега - неженен юнак.
Жената се връща - щастлива!
Мъжът я очаква с цветя!
Директно - в кревата отиват,
а там се започва една...
И днес, те живеят прекрасно!
Жената е често във Рим.
Мъжът пък преспива “ужасно”
с девойки, омазани с грим...
Живеят съвсем - легитимно -
макар да са често на лов.
Мъжът и жената - интимно -
днес правят чудесна любов!
Юри
Йовев
Октомври
2020 г.
© Yuri Yovev Всички права запазени