Слънце вече не грее,
през нощта няма луна,
мъка е сам да се живее
сред болка и тъмнина!
И вместо тиха радост,
вместо любов споделена -
вехне моята младост
и душата е натъжена!
Сега навън е пролет,
птички пеят по дървета,
но вместо волен полет -
да си моя нямам късмета!
© Георги Всички права запазени