Няма да ме разберете и ще млъкна.
Онзи питащ поглед ми е втръснал.
Безсмислено повтарящи се стъпки.
Думи арогантни и все мръсни.
Няма да ми вържете крилете,
щото вашите са закърнели.
Щом така желаете - вървете.
Моите поне ще са летели.
Няма да ме разберете, но ще бъда.
Моето довиждане е мойта вечност.
Ако моето мълчание се сбъдне,
аз ще бъда краят на вашта безграничност.
© Някоя Всички права запазени
щото вашите са закърнели.
Щом така желаете - вървете.
Моите поне ще са летяли."
Разплаках се...!!!!!Колко ми е познато.....