8.10.2009 г., 15:42 ч.

(мълчание) 

  Поезия » Любовна
627 0 5

Мълча!

В спомени болезнени се ровя -

откривам черно късче от тъга,

покрито с пепел и горчи като отрова,

поело мириса на твоята снага.

 

Мълча!

А спомените се оголват като клони -

трънливи и със сбръчкани листа

на храст, от мъка впил дълбоки корени

в душата ми, обвита в самота.

 

Мълча!

Дори когато мислите ми боцкат

със ярост силна на света да изкрещя,

че споменът след теб е само болка

и по пътя стръмен с мъка аз вървя..

 

Мълча...

© Паула Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??