Мълчи, народе...
Мълчи, народе "Възродени".
Мълчи, ти казват ТЕ отвред.
Но мъката мълчаща тя във теб е,
но мълчиш ли си, ТЕ ще те е.......т и отвред.
Мълчахме толкова години.
Мълчахме и шепнешком се мъчихме тогаз.
Мълчахме от така наречени "другари".
Млъкни, ти казват, по-добре ще е за нас.
Така мълчи народът "Възроден",
но мъката мълчаща пак е там.
Стани, народе "Възродени"
и Възроди се сам.
Стефан Иванов Йовевски
Четита и възродена нова 2010год.
© Стефан Йовевски Всички права запазени