Мълчиш, а покрай мен звездите плачат...
Мълчиш! Усещам твоя дъх студен!
Мълчиш и в погледа ти грачат
гарвани в сив рефрен!
Мълчиш, а нощта е тъй далече...
С коси прикривам своите сълзи.
Мълчиш? Та ти забрави вече
Любовта и нашите мечти...
© Надя Стоянова Всички права запазени
Много красив!