31.10.2004 г., 23:53 ч.

Мъничка Птичка 

  Поезия
1288 0 0

Мъничка Птичка

Мъничка птичка - душа на дете,
мъничка птичка - кристална сълза,
мъничка птичка, но радва ме тя,
мъничка птичка - това си ти ....!


Редакцията от предния вариант е заради разочарование... 

© Станислав Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??