В тези мънички минути от големият живот
търсим бряг, градим дома си с много обич и любов
Търсим щастие, което, да ни свърже в здрав съюз
и с мелодия в сърцето, да прескочим всеки трус.
И когато се окажем в невъзможност от страха,
да открием скрити сили и преборим сложността.
Спускаме се в бяг забързан с отчетност до минута.
Вечността назад ни хвърля и душата ни обърква.
Дните следват своя бяг, часовете се надбягват
Миг след миг отекват в нас, кръговрата отстояват
В тези мънички минути от големият живот
спрял за миг, поемаш въздух и набираш своя код.
© Валя Сотирова Всички права запазени