Звездни мъниста се нижат в очите ми
и огърлица мънистена правят.
Лунна пътека създават мечтите ми -
брод за несмогнали да се удавят.
И ще се питате сън ли е? Истина?
Пътят към мене в очите мънистени.
Бродът-пътека е сила измислена
и ще го виждате само пречистени.
Аз ще разпръсна мъниста по пътя ви.
Те ще помогнат да видите брода.
И ще откривам сред хаос душите ви.
Ще ви отключвам, защото знам кода.
Ще ви намирам, когато желая,
но ще живея в света си измислен.
Ще ме измислите вие накрая -
брод към душите ви лунно-мънистен.
© Дарина Дечева Всички права запазени
Ще ви отключвам, защото знам кода..."
Тук просто онемях! Поздрав!