Червената хипноза, рови в теб
за помрачени, безсмъртни складове за алкохол и розова гротеска.
Любовникът скърца неубедително.
Лесно запомняща се мелодия,
обикаля безразсъдно и гъделичка нетърпеливите.
Отблъскващи звездни удари.
Адът тлее тихо.
Изтощително целомъдрена плът,
a целомъдрието е куп от движещи се светлини.
Границата отделя смирено
стърчащите от царствени лодки ножове
и разпръскващите студенина гробища.
Плъзгащи се паяци.
Вбесен, опърпан бездомник бърка из мъртви хартии.
Остър обезобразен сок от сън.
Потъмняващи слънца размахват смелите пихтиести клони.
Дявол усмихнат, нещастен, в застой безпрепятствен.
Нетърпеливи, ликуващи призраци никнат.
Повелителите се спускат, окървавени.
Скотове безплатно ни отдалечават от сухотата.
© Огън Всички права запазени