щеше ми се
със тебе да имахме син
един такъв мъничък
и наперен
като малко петле
храбро и беззащитно
и да го държа
за ръчичка
децата ни са големи
ти знаеш
но
още копнея
и май
ще съм много по-отговорна
към чувствата
© Павлина Гатева Всички права запазени