Да им дадем повече от опиумна трева,
повече дори от спринцовка с отрови –
нека им подарим света с топлина.
С топлина ще го прекроят до основи.
Техните топли и силни длани
ще трептят като гълъби бели.
Мечтите им в памет събрани
ще озаряват срещи и раздели.
Да сътворим чувства, надежди и мисли,
да обновим ума им, сърцата.
Да бъдем човеци, но чисти,
загърбили злобата и суетата.
08.06.2000 г.
/Е, с малко закъснях, но помните ли 31.01.2006 г., 6 месеца изминаха/
© Мери Попинз Всички права запазени
Със моето писмо в ръка.
Със чувства и надежди, с мисли,
и без капка суета.
Поздрави, Мери!!!