Пиша простичко и ясно,
гледам във очите право,
някои казват ми ,,прекрасно",
други само ,,браво"!
Трети плюят по мене,
а защо-не разбирам
и за тяхно съжаление
не смятам, да се спирам!
С политиците не дружа,
не живея ден за ден,
на ,,величия" не служа
и на Бог съм само фен!
© Исмаил Али Всички права запазени