Искам с теб да посрещаме изгрева
на брега на далечно мечтано море,
в него да газим от пурпур обагрени,
с натежали от щастие мокри нозе.
С шепи да сбираме слънчеви пламъци,
с блясък да пълниме жадни очи
и да посрещаме птичите крясъци
сред диря от огнени ярки лъчи.
Там да останеме в мигове пламнали,
далече от плена на сивите дни
и зад предела на всичко останало,
в безкрая да реем свойте души.
© Сеси Всички права запазени