Стихия!
Огън! Дъжд!
И раждат се вселени! -
Цвете,
нежно, крехко
изведнъж
избухна
в дни студени!
Цвете, крехко -
Светлина -
в очите ни мъгливи...
В януарско утро
пролетта
с усмивка подари ни!
© Милко Кънчев Всички права запазени