На друго място,
в друго време,
в друг някакъв живот,
трябваше да срещна тебе,
и пътя ни тогава,
щеше да е друг!
На друго място, в друго време,
в друг свят, аз исках да те заведа,
където от мечтите е денят,
където те света са подредили!
В друг свят аз търсих
не намирах пътя,
сега за туй и тук самотен чакам
другия живот!
В друг свят и друго време,
аз исках, търсих, път да избера,
сърцата ни, тъй влюбени
по пътя заедно да поведа!
Друг свят и друго време,
побутвам търся и сега,
а времето стои, очаква
любовта да вземе
от него разтуптените сърца!
Максим Велков
© Максим Велков Всички права запазени