Още преди да се влюбя,
трябва да те забравя,
бързо да не загубя,
в обич да се удавя.
Тичам да разпилея
огъня ти в очите.
Боже, дано успея
с пепел върху косите.
Страх ме е пак да те видя.
Ще ми разбиеш сърцето.
Ах, къде да се скрия?
Ниско да беше небето...
© Дарина Дякова Всички права запазени
Много истински!