Ти огън си,
а после дъжд!
Изпепели душата ми.
Преоткриваш мъж.
Ти сън прекрасен си.
Не си мираж.
Щастлив съм, че те имам.
Носиш ми кураж.
Блян желан си,
сладост и съблазни
Толкоз нежна си,
че разумът ме дразни.
Липсваш ми!
Липсваш ми!
Липсваш ми!
Ти огън си -
ела и ме огрей!
Ти топъл дъжд си -
ела и ме залей!
Отнеси ме - глух, луд и ням,
но не ме оставяй дълго сам!!!
© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Всички права запазени