Кани ме на изпит госпожата,
ставам и урока си забравям.
Гледам на Сиси в краката,
дори започвам да заеквам.
Пише ми двойка госпожата,
но животът продължава.
Със Сиси любов ще правя,
само наш'те да ги няма.
© Emil Angelov Всички права запазени