Залутан в лъжи
толкова жалък и глупав
уморено отварям очи
кротко до тебе отпуснат
Слушам дъха ти
знам ще боли
за всички загубени мигове
за всички пропилени мечти
Живеем в различни реалности
коя от коя слаби и зли
млади сме слаби и хванати
в капан на собствените си съдби
Искаш да остана
а отдавна не си с мен
зее черна яма
идва мрачен ден
Прощавай за грешките
друг по-добър намери
да лекува дните ти тежките
да те обича мен забрави
© ShamelessDreams Всички права запазени