С любов те гледам аз, любима!
Готов съм винаги при теб да спра...
Дори при мене да е зима,
цветя за теб ще набера!
Аз винаги с теб ще остана,
за да лекувам свойте рани...
Макар, че вече не съм млад,
за мене ти си моя свят!
Очи отварям от зарана
и виждам любовта е с нас!
Признавам, че си пак на власт
аз поданик ще ти остана!
Ти с радост пълниш мойте дни!
Не си ми само хоби ти!
Прочети още: http://www.stihovebg.com/Poeziya/Lyubovna/Na-zhena-mi-/sonet/173447.html#ixzz3LZNdQQZo
© Христо Славов Всички права запазени