Да съм до тебе искам тази вечер -
студено ми е, тъмно е навън.
Не искам и да знам дали си вречен,
дали живее друга в твоя сън.
До теб ако вървя, не бих разбрала
дали е слънце вън или вали.
Край теб душата ми се би огряла,
пък утре заран нека да боли.
Сега навън е тъмно и не мога
сама да съм сред нощния покой
със своя страх и със една тревога,
че няма никога да бъдеш мой.
Гинка Гарева
© Гинка Гарева Всички права запазени