На криеница ли ще играем?...
Защото тази игра я знам добре...
Няма смисъл да се стараем –
ти в твоето, а аз в моето антре...
Ще стоим на тъмно и тясно...
И ще мълчим... Да, ще мълчим...
Докато сърцата бият бясно...
Знам, че можем и ще издържим...
С мрака ние сме свикнали...
С тясното мисля, също...Нали?
Самотата си сме обикнали...
Кажи ми сега, кой от нас ще брои?
© Ивелина каменова Всички права запазени