25.11.2006 г., 22:59 ч.

На Лили 

  Поезия
1328 0 6
На Лили

Душата ми те вижда всеки ден

учудена-не търси вече смисъл!

И може би се чувствам променен

от близостта на тайните ни мисли!

 

Сърцето свиква бързо да тупти,

а тялото-намерило утеха

в милувките на нашите мечти,

приема голотата си за дреха!

 

И устните ни жадни от страстта

отпиват от мечтаната наслада!

Дали така се ражда Любовта?!

Или врата отваря се към Ада?!

 

Не ме вини за грешките трагични,

направени безумно от любов!

А аз ще чакам...и ще те обичам!

Уви,на всичко...и за теб готов!

© Владимир Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??