Нощ е, студена.
А ние с тебе само двама бяхме.
Впили се един във друг.
Като цигарен дим, дъхът ни се извиваше в студената нощ.
Под открито небе.
Тела горещи, преплитаха се.
Мисли мръсни, опитаха се.
Но сладостта не беше в това,
А в мига.
Аз, ти.
Сами сред света, сред пустошта.
В нощта.
Сладостта от прегръдките ти, все още усещам.
Медените устни,
бедра целуваха.
А езикът ти,
беше навсякъде.
Еротика сред дивото, неизвестното.
Нежни ласки. Неутолими страсти.
Кожа като карамел. Целувах. На лунна светлина.
© Въображение Всички права запазени