във вашите очи
оглеждам се
и с топлота
от тях зареждам се
усмивките ви
умиляват ме
зарят ме и
орадостяват ме
и щастието ви
съпреживявам
и още щастие
ви пожелавам
.............................
Амин!
Да бъде!
Да е!
© Стоян Минев Всички права запазени