28.11.2006 г., 23:11 ч.

На моя малък принц 

  Поезия
835 0 7
Люби ме, както цветето люби росата.
Люби ме, както вятърът люби дъжда.
Люби ме, както облакът люби дъгата.
Люби ме, както слънцето люби нощта.

Търси ме, както глухият търси камбана.
Търси ме, както слепият търси зора.
Търси ме, както волният търси забрана.
Търси ме, както жадният търси вода.

Помни ме като млада и вечно засмяна.
Помни ме като нежна и вечно добра.
Помни ме като твоя и вечно желана.
Помни ме като влюбена в тебе жена.

на Свилен

© Рая Любенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??